سلام دوستان با مقاله بهترین شیوه استفاده و نگهداری از لپ تاپ در خدمت شما هستیم! امروزه لپتاپها به قدری جا افتادهاند که دیگه نمیشه ازشون غافل بشیم. ولی مشکل شارژ باتری و نگرانی از اینکه لپتاپمون ناگهان خاموش بشه، ممکنه یکم سر در گم کننده باشه. خواهشمندم نگران نباشید! توی این مقاله قراره با چند ترفند راحت و کمکی که به لپتاپتون میکنن، آشنا بشید. همچنین، اگه دوست دارید بیشتر با سختافزارهای داخلی لپتاپتون آشنا بشید، میتونید به مقالات آموزشی در زمینه تعمیرات لپتاپ و همچنین ترفندهای عیبیابی کامپیوتر و تبلت هم یه نگاه بندازید.
اولین نکته: نگهداری درست از لپتاپ
حالا بیا بگیم چطور میشه از لپتاپتون به خوبی مراقبت کنید. بیشترین مشکلی که ممکنه باعث آسیب به دستگاهتون بشه، باتری، درایو، هارد دیسک و چیپهای گرافیکی لپتاپ هستن. حالا با توجه به این موارد، اگه به توصیههای زیر توجه کنید، لپتاپتون دیگه نمیترسه!
۱. نگهداری از لپ تاپ شامل باتری و برق:
- برای اولین بار، هنگامی که لپتاپ رو از جعبه خارج میکنید، بهتره باتریش رو حداقل ۸ ساعت شارژ کنید. این باعث میشه باتری بهتر و بیشتر شارژ بگیره.
- وقتی باتری به ۱۰۰٪ شارژ میرسه و چراغ شارژر از نارنجی به سبز تغییر میکنه، بهتره از شارژر جدا بشید و فقط از باتری استفاده کنید. اینجوری باتری زودتر خراب نمیشه.
- هنگامی که باتری داره تموم میشه، روی صفحه ویندوز نوتیفیکیشن “LOW BATTERY” ظاهر میشه. بهتره همیشه به این نوتیفیکیشن توجه کنید تا ناگهانی خاموش نشید. میتونید تنظیم کنید که این هشدار زودتر ظاهر بشه.
- از قرار دادن لپتاپ توی مکانهای نور مستقیم آفتاب، محیطهای مغناطیسی و مکانهای مرطوب خودداری کنید. این موارد میتونن به دستگاه آسیب بزنن.
۲. استفاده از درایو:
- وقتی میخواین درایو CD/DVD رو باز کنید، همیشه از وسط CD/DVD فشار بدید. اگه از کنارهها فشار بدید، احتمالاً CD/DVDتون دچار مشکل میشه.
۳. حفظ آداپتور:
- آداپتور لپتاپ رو هیچوقت به هیچ دستگاه دیگهای وصل نکنید.
- آداپتور روی سیم رو هیچوقت بار زیادی نذارید و روی آداپتور ننشینید.
- آداپتور روی مسیر رفت و آمد قرار ندهید.
- برای جدا کردن آداپتور از برق، سیم آداپتور رو هیچوقت نکشید، بلکه از دو شاخه آداپتور بکشید
- سعی کنید برای اتصال آداپتور به برق از سیم طولانی استفاده نکنید.
۴. نظافت لپتاپ:
- بهتره لپتاپ رو روی میز یا پایه مخصوص گذاشته و روی فرش یا سطوح پر گرد و غبار استفاده نکنید.
- بهتره هر چند ماه یه بار با جاروشارژی با فشار کم اطراف لپتاپتون رو تمیز کنید.
- برای تمیز کردن صفحه کلید از پنبه مرطوب استفاده کنید، اما هیچوقت از اسپری یا مایعات تمیز کننده استفاده نکنید.
۵. سرویس و تعمیر:
- هر سه سال بهتره دستگاه رو برای سرویس به مراکز مجاز تعمیرات لپ تاپ ببرید. این باعث میشه خمیر سیلیکون تعویض و دستگاه نظافت و روغن کاری شه. البته اگه لپتاپتون بیشتر استفاده میشه، بهتره سریعتر سرویس بشه.
همه ما با دغدغههایی مثل شارژ باتری و نگرانی از خرابی لپتاپهامون مواجه شدیم. امیدوارم این ترفندها و نکات بهتون کمک کنند که بهتر از دستگاهتون مراقبت کنید. همیشه بهتره با دقت و اطمینان از انجام کارها به لپتاپتون نزدیک بشید. پس به سلامتی از لپتاپتون استفاده کنید!